Priser

Haverådgivning

Besøg i din have
Rådgivningen indeholder f.eks. ideudvikling, skitseoversigt, kreativ / kunstnerisk haveopbygning, indretning af havens rum, inspiration til brug af New Cottage Garden, forslag til planter og blomster, planlægning af arbejdsgange, biodiversitet og bæredygtigt havebrug.

Pris
Kom-godt-i-gang-med-haven møde:
2 timer kr. 1400,-

Klippekort med rådgivning hen over året:
5 timer kr. 3000,-

Rådgivning over tid giver de bedste resultater for haven. Klippekortet bruges og aftales hen over et år, så vi i fællesskab kan opnå det flotteste resultat.

Besøg i min have i Rødovre
Inspirationsbesøg og fremvisning af den måde, jeg indretter og arbejder med havens rum og New Cottage Garden principperne. Vi afklarer og afstemmer de ønsker og planer du har for din egen have.

Pris
Inspirationsbesøg med guideline:
2 timer kr. 1000,-

 

Naturcoaching

Individuel coaching
Hver coaching session er en unik og afsluttende proces. Du kan bestille en session eller tilrettelægge et forløb. Coachingen egner sig både erhvervsmæssigt og privat. Den afholdes på kontoret i mit hyggelige værksted i Husum, på en walk & talk i Dyrehaven eller et sted i naturen, du foretrækker.

Pris
1 x coaching session
1,5 timer kr. 900,-

5 x coaching sessioner (klippekort)
7,5 timer kr. 4000,-

 

Kurser mosaik

Mosaik workshop er åben hver onsdag kl. 18 – 21.30 på mit værksted: Islevhusvej 75, 2700 Brønshøj.

Pris inkl. materialer og brug af redskaber
pr. gang
kr. 350,-
Klippekort 5 gange
kr. 1500.-
Klippekort 10 gange
kr. 2500,-

Mosaikkurser tilbydes og afholdes året rundt på værkstedet og overalt i Danmark. Kontakt mig gerne for en nærmere aftale. Se her oversigten over aktuelle kurser.

Unika mosaik design

Du kan bestille et personligt og helt unikt design i mosaik. Jeg tager gerne en snak om dine ideer.

Prisoverslag
Trædefliser fra kr. 2500,-
Vandkunst og krukker fra kr. 5000,-
Skulpturer fra kr. 10.000,-

Køb af kunst til virksomheder er fradragsberettiget. Læs her om fradragsreglerne.

Jeg laver desuden dekorationsopgaver, have- og rumindretning samt alle former for unika mosaik design. Prisen afhænger af opgavens størrelse og omfang.

Priser og betaling

Alle priser er inkl. moms og kørsel. Til virksomheder tillægges moms og kørsel. Faktura sendes pr. mail efter opgaven er udført og skal betales lige derefter. Klippekort betales forud. Ubrugte klip refunderes ikke, men kan videregives til en anden. Betaling via MobilePay eller bankoverførsel. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.