Mosaikkurser

Mosaikkurser til dig

Har du lyst til at lære mosaikkens univers at kende, så du selv kan udfolde dine ideer og kreativitet? Når du har lært de grundlæggende teknikker, åbner der sig en verden af spændende udtryk, former og farver.

Kolonihavedrømme tager dig med på rejsen ind i mosaikken. Sammen skal vi udforske og lege med materialerne og udforske mosaikkens muligheder.

Jeg udbyder året igennem mosaikkurser, hvor fokus er mosaikker til haven. Vi arbejder primært med materialer, der kan tåle vind og vejr.

Kurserne er også et møde mellem mennesker, hvor du finder fordybelse og oplever nærvær også i samtaler med andre.   

Billederne herunder er lavet på tidligere kurser.

Bær busk

Find dit kursus her

Find den rette dato for dig, og tilmeld dig det kommende kursus

 

Du er en fantastisk underviser og et spændende menneske. Du er fantastisk til at lære os, hvad der er vores læringsprocesser, og du er god til at støtte, hvis det går galt. Du ser muligheder og har en spændende måde at videregive mosaikkens historie og din rejse ud i den. Din interesse for og fortællinger om din spændende kolonihave, er inspirerende. Du har i det hele taget en dejlig evne til at skabe fortællinger om mange forskellige spændende betragtninger om livet”.
Hilma

Kursusdeltager

”Jeg har nydt at være på mosaik-kursus hos Birthe. Hun besidder en særlig evne til at se detaljer ud fra kursisternes vinkel, har en skøn tålmodighed og vejleder til stor inspiration og glæde. Samtidig er det mega-hyggeligt at drøfte livets større perspektiver med en så livsklog kvinde, tak for dig, Birthe” 💚
Lisbeth

Kursusdeltager