Foredrag

New cottage garden – en ny havetrend

Jeg tilbyder foredrag, hvor du får både filosofiske tanker og konkrete råd til at skabe mere liv og balance gennem arbejdet og livet i haven. 

 

Har I brug for ny inspiration?
Jeg kommer gerne til en havegruppe, forening eller organisation. Er I en gruppe på max 12 personer, er I velkomne til et arrangement i kolonihaven. Alle foredrag kan laves som en miniworkshop med konkrete ideer og tanker.
Kontakt Birthe for nærmere afklaring. Jeg tilbyder også foredrag og kurser online.

“Birthe er en fantastisk formidler og fortæller. Hun er levende og inspirerende i sin måde at se tingene på. Jeg får altid stof til eftertanke, når jeg har været i hendes selskab”.

Pernille

Haveentusiast

Høstanemone

Det spændende foredrag

Her er eksempler på de foredrag, som jeg holder:

Lev din indre have ud – fra drøm til virkelighed.
Med udgangspunkt i tilblivelsen af min kolonihave, viser jeg, hvordan du kan arbejde organisk med havens rum. Gennem visualisering og moodboards gives håndgribelige værktøjer til, hvordan du kan tænke haven som et levende overflødighedshorn af inspirationer. 

New cottage garden – et nyt tankesæt.
New cottage garden kombinerer det engelske havedesign Cottage garden med  moderne viden og tilgang. Haven skal både være klimavenlig, favne biodiversiteten og være et helbredende frirum. Foredraget fortæller og giver eksempler på det nye tankesæt om haver.

Det helende ved havelivet.
Hvordan stimulerer havelivet os til et mere balanceret liv? Forskningen peger entydigt på, hvor helende og regenerativt havearbejde er for mennesker. Foredraget tager dig en tur ind i havenes helende effekt, og vi berører, hvordan vi med enkle greb kan udnytte havernes potentialer.

Små rum, mange muligheder.
Haven skal være en leg, og selv små rum kan rumme mange muligheder. Med inspiration fra kunstens verden snakker vi om og ser eksempler på havens rum som et kunstnerisk projekt. Hvordan bringer vi kunst ind i haven?

Pop up arrangementer

 

Kolonihavedrømme laver året rundt små workshops om, hvordan du kan udvide din brug af havens ressourcer.
Desuden afholdes pop up koncerter, middage og events. Hold godt øje ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Få nye idéer

Sug læring til dig fra
Kolonihavedrømmes
tanker og idéer.